Tērvetes vīni

Cidoniju vīns

Gatavots no krūmcidonijām, nejaucot tās ar neko citu. Pussaldais vīns, ar dzelteni zeltainu nokrāsu un ļoti izteiktu cidoniju garšu un aromātu. Var tikt pasniegts kā deserta vīns.

--------------------------------------

Quince wine

Made from quinces not mixing it with anything else. Semi-sweet wine with a golden yellow color and a very pronounced quince flavor and aroma. It can be served as a dessert wine.

Ķiršu vīns

Gatavots no Latvijas skābā ķirša augļiem. Šim pussausajam vīnam piemīt tumši sarkana krāsa un izteikts ķiršu aromāts ar mazliet rūgtenu pēcgaršu.

--------------------------------------

Cherry wine

Made of Latvian sour cherry fruit. This semi-dry wine has a dark red color and pronounced cherry flavor with slightly bitter aftertaste.

Ērkšķogu baltvīns

Gatavots tikai no gaišajām ērkšķogām, nejaucot tās ar citām ogām un citas krāsas ērkšķogām. Šādi pagatavotam vīnam piemīt zeltaina krāsa un izteikta ērkšķogu garša un aromāts. Vīns ir pussausais, bet ar ļoti "universālu" garšu, kas parasti garšo gan tiem kam patīk sausāki, gan tiem, kam saldāki vīni.

--------------------------------------

Gooseberry white wine

Made entirely from bright gooseberries without mixing them with other berries nor other color gooseberries. Such prepared wine has a golden colour and strong goosberry flavor and aroma. The wine is semi-dry but with a „universal” taste which usually likes for those who drinks drier or sweeter wines.


Upeņu vīns

Gatavots no Latvijas vitamīniem bagātākajām ogām upenēm. Pussaldais vīns, ar piesātinātu nokrāsu un ļoti izteiktu garšu un aromātu.

--------------------------------------

Blackcurrant wine

Made of Latvian blackcurrant bush berries. This semi-sweet wine has a very dark color and mild flavor with slightly strong aftertaste.

 

Cidoniju brandavīns

Gatavots destilējot cidoniju vīnu. Dzēriena ražošanas tehnoloģija ir identiska brendija ražošanas tehnoloģijai.
Tilp. 0.5 l, alk. 40%

--------------------------------------

Quince brandy

This drink is made from destilled quince wine. Beverage production technology is identical as brandy production technique. Alc. 40%

 

 

Aveņu brandavīns

Gatavots destilējot aveņu vīnu. Dzēriena ražošanas tehnoloģija ir identiska brendija ražošanas tehnoloģijai.
Tilp. 0.5 l, alk. 40% 

--------------------------------------

Raspberry brandy

This drink is made from destilled raspberry wine. Beverage production technology is identical as brandy production technique. Alc. 40%

 

Ērkšķogu brandavīns

Gatavots destilējot ērkšķogu vīnu. Dzēriena ražošanas tehnoloģija ir identiska brendija ražošanas tehnoloģijai.
Tilp. 0.5 l, alk. 40% 

--------------------------------------

Gooseberry brandy

This drink is made from destilled gooseberry wine. Beverage production technology is identical as brandy production technique. Alc. 40%

Karstvīns

Gatavots no vasaras avenēm un ķiršiem. Bagātīgs pussaldais vīns ar skaistu sarkanu krāsu un spēcīgu aromātu un garšu. Šis karstvīns ideāli derēs aukstam laikam, kā arī Ziemassvētku un Jaungada svinību galdam.

--------------------------------------

Mulled wine

Wine is made of summer raspberries and cherries. Abundant semi-sweet wine in a beautiful red color and an instense aroma and taste. Great for cold weather and Christmas & New Years celebration.

Aveņu-Ķiršu vīns

Gatavots no vasaras avenēm un ķiršiem. Bagātīgs pussaldais vīns ar skaistu sarkanu krāsu un spēcīgu aromātu un garšu. Lielisks gan ikdienā pie maltītes, gan svētku reizē.

--------------------------------------

Raspberry- Cherry wine

Wine is made of summer raspberries and cherries. Abundant semi-sweet wine in a beautiful red color and an instense aroma and taste. Great with any meals and festive occasion.

Rabarberu vīns

Gatavots no rabarberu kātiem. Pussausais vīns, ar gaiši rozīgi dzeltenu nokrāsu un ļoti izteiktu garšu un aromātu. Ražots sezonāli, mazās tirāžās.

--------------------------------------

Rhubarb wine

Made of Latvian rhubarb stalks. This semi-dry wine has a very light color and mild flavor with slightly sour aftertaste. Small abount of bottles prepared & sold seasonally.

 

Dzirkstošais ērkšķogu vīns

Gatavots pēc dabīgās raudzēšanas metodes (methode traditionelle), kas ir faktiski vienreiz norūdzis ērkšķoģu vīns, kurš tiek liets spiedienizturīgās pudelēs un raudzēts otrreiz. Pēc raudzēšanas vīns tiek noņemts no nogulsnēm un vēl gadu noturēts pagrabā. Pussausais savā klasē. Tā kā raugs tiek pievienots pudelē, tas piešķir šim dzērienam īpašas un neatkārtojamas garšas nianses. Lielisks dažādos svētkos, kā arī vienkārši siltā vasaras vakarā.

--------------------------------------

Gooseberry sparkling wine

It is made by natural fermentation method (methode traditionelle) which is in fact already once fermented gooseberry wine, which is poured in pressure-molded bottles and fermented a second time. After fermentation the wine is removed from the sludge and then for a year held in the basement. Semi-dry in its class. Since yeast is added stright into the bottle, it gives this drink special and unique nuances in taste. The wine is very suitable for different kind of celebration as well as on a warm summer evening.

 

Dzirkstošais cidoniju vīns

Gatavots pēc dabīgās raudzēšanas metodes (methode traditionelle), kas ir faktiski vienreiz norūdzis cidoniju vīns, kurš tiek liets spiedienizturīgās pudelēs un raudzēts otrreiz. Pēc raudzēšanas vīns tiek noņemts no nogulsnēm un vēl gadu noturēts pagrabā. Pussausais savā klasē. Tā kā raugs tiek pievienots pudelē, tas piešķir šim dzērienam īpašas un neatkārtojamas garšas nianses. Lielisks dažādos svētkos, kā arī vienkārši siltā vasaras vakarā.

--------------------------------------

Quince sparkling wine

It is made by natural fermentation method (methode traditionelle) which is in fact already once fermented quince wine, which is poured in pressure-molded bottles and fermented a second time. After fermentation the wine is removed from the sludge and then for a year held in the basement. Semi-dry in its class. Since yeast is added stright into the bottle, it gives this drink special and unique nuances in taste. The wine is very suitable for different kind of celebration as well as on a warm summer evening.

 

Built with Berta.me